Nova vest
Košarka

Subota, 13.04.2019.

08:40

Lazić: Važan korak ka tituli

Kapiten košarkasa Crvene zvezde Branko Lazić rekao je posle pobede nad Budućnosti (91:72) u finalu ABA lige da je njegov tim napravio važan korak ka tituli.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Lazić: Važan korak ka tituli
Foto: Starsport

Crveno-beli su tako poveli sa 1:0, a naredni susret igra se već u nedelju, 14. aprila u Beogradu sa početkom u 19 časova.

Tako su izabranici trenera Milana Tomića za razliku od prošle sezone kad su izgubili na startu, sada iskoristili prednost domaćeg terena, pošto su u regularnom delu sezone osvojili prvu poziciju u popularnom regionalnom takmičenju.

"Važan korak ka tituli. Zabeležili smo prvu pobedu, a potrebne su tri. Čestitam ekipi na sjajnoj utakmici i pobedi. Okrećemo se sledećoj utakmici u nedelji", rekao je Lazić novinarima posle meča.

On se osvrnuo i na termin odigravanja finalnih utakmica, koje se za razliku od polufinalnih odigravaju na dva dana.

"Manje je vremena za odmor i pripremu za sledeći meč, ali zato smo tu. Iskoristićemo dan da se pripremimo i da u nedelju pružimo dobru utakmicu", zaključio je Lazić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve