Nova vest
Košarka

Utorak, 09.04.2019.

17:36

Lavar ponovo dotakao dno: Ne postoji bolja "dvojka" u NBA od mog sina

Najpoznatiji otac košarkaša današnjice Lavar Bol uspeo je da dodatno upropasti svoj kredibilitet, ako je to uopšte bilo moguće.

Izvor: LN

Autor: LN

Lavar ponovo dotakao dno: Ne postoji bolja
Photo by Alius Koroliovas/Getty Images

Otac Lonza, Lianđela i Lamela je sada "napao", prema svemu sudeći prvog pika ovogodišnjeg drafta, Zajona Vilijamsona.

On je rekao da ne postoji bek kao što je Lianđelo u ligi u kojoj igraju momci kao što su Džimi Batler, Klej Tompson, Džejms Harden...

"Gledajte Lianđela ove godine. Gledajte šta će da uradi. Garantujem vam da će biti u Letnjoj ligi. Garantujem vam da će dobiti ugovor u NBA ove godine. Šta kažete? On je najveća i najjača "dvojka" u ligi trenutno. Niko nije građen kao on, na poziciji dva. Niko. Može da šutne trojku, može da igra na niskom postu, da vas 'ubije'.... Videćete", rekao je Lavar u intervjuu za "TMZ".

Zatim je uporedio njegovog srednjeg sina Lianđela sa Vilijamsonom, sina koji prošle godine nije biran na draftu, nije imao nijedan poziv iz Razvojne lige, a do sada je igrao u očevoj JBA ligi i u jednoj od gorih ekipa litvanskog prvenstva.

"Da Lianđelo izlazi na draft ove godine bio bi prvi pik. Ove godine, bio bi prvi pik. Niko ne može da ga čuva. Zajon ne može ni da mu drži sveću. Zašto? Zato što bi pogodio svaki šut i jer je jači od njega. On (Zajon) možda jeste krupan, ali nije 'Big Boler'. On je Vilijamson", dodao je Lavar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve