Nova vest
Košarka

Subota, 30.03.2019.

09:33

Marinković: Jedva čekam meč, želim da izborimo "majstoricu"

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde igraju večeras od 19 časova drugi susret polufinala plej-ofa ABA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Marinković: Jedva čekam meč, želim da izborimo
Foto: Starsport

Prvi duel posle velike borbe i produžetaka dobila je Crvena zvezda, večeras je Partizan domaćin i nema dileme da nas čekaju nova velika uzbuđenja.

Bez obzira što su u minusu, igrači Partizana veruju da mogu da zabeleže pobedu i izjednače u seriji. Jedan od onih koji je prikazao odličnu igru u prvom meču u hali "Aleksandar Nikolić" bio je i Vanja Marinković.

"Znamo kako smo igrali sa Zvezdom u prvoj utakmici. Gde smo imali šanse i poveli sa deset razlike. Znamo i šta ih je vratilo i čime su dobili meč. Samo jakom borbom, trčanjem, što smo mlađi i imamo više snage, samo tako imamo šanse. Odbrana, trčanje, pametno u napadu. To što steknemo da sačuvamo, izjavio je Marinković.

On je dodao da je svestan da će pojedini dueli biti odlučujući.

"Očekujem duele sa Beronom, kao i sa Riversom. Spremni smo za sve. Želimo da utakmica što pre počne, da pobedimo i izborimo majstoricu", zaključio je košarkaš crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d