Nova vest
Košarka

Utorak, 19.03.2019.

12:52

Vlada Jovanović pred otkazom u Lokomotivi

Srpski košarkaški trener Vladimir Vlada Jovanović neće se još dugo zadržati na poziciji šefa stručnog štaba Lokomotive iz Kubanja.

Izvor: LN

Autor: LN

Vlada Jovanović pred otkazom u Lokomotivi
EPA/VALDA KALNINA

Kako prenosi renomirani portal Sportando, na klupi Lokosa Jovanovića bi trebalo da zameni Amerikanac Bob Donvold Junior.

Jovanović je početkom ove sezone preuzeo kormilo Lokomotive, nakon sporazumnog prekida saradnje između tog kluba i Saše Obradovića.

Lokomotiva je pod Jovanovićevom "palicom" posle 19 odigranih mečeva četvrta na tabeli VTB lige, a u Evrokupu nije uspela da dogura dalje od četvrtfinala, pošto je u tri meča poražena od Uniksa iz Kazanja.

Pedesetjednogodišnji Donvold Junior je tokom karijere radio u brojnim zemljama, kao što su Engleska, Kina, Ukrajina i Kina. On je ujedno i bio u stručnim štabovima nekih NBA ekipa, a najskorije je vodio kinesji Đilin.

Ovo nije jedina promena koja se dešava u ruskom klubu, pošto je američki plejmejker Trevor Lejsi takođe dobio otkaz. Uprava Lokosa je brzo reagovala, pa je kao zamenu dovela Lejsijevog sunarodnika Džeroma Rendla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve