Nova vest
Košarka

Četvrtak, 14.03.2019.

17:20

Zvezda poziva navijače da ispune "Pionir" pred plej-of ABA

Košarkaši Crvene zvezde igraju u subotu poslednju utakmicu regularnog dela sezone u ABA ligi.

Izvor: PT

Autor: PT

Zvezda poziva navijače da ispune
Foto: Starsport

Tim povodom šampion Srbije pustio je u četvrtak u 10 časova u prodaju ulaznice za meč 22. kola regionalnog takmičenja između Zvezde i Mega Bemaksa (subota 19h).

Crveno-beli dočekuju ovu utakmicu sa skorom 20-1 i već su obezbedili prvo mesto i prednost domaćeg terena pred plej of, koji startuje narednog vikenda.

Prvi zadatak (prednost domaćeg terena) u regionalnom takmičenju je ostvaren, ali sada sledi najvažniji deo. Zato je meč sa Megom koji nema rezultatski značaj, višestruko važan iz drugih razloga.

"Upravo zato, ovo je prilika da svi kojima je crveno-bela boja u srcu, dođu i pruže podršku timu Milana Tomića pred najvažnije utakmice koje ekipu čekaju u ovom takmičenju, i u ovoj sezoni", piše na zvaničnom sajtu Zvezde.

Karte za utakmicu Crvena zvezda – KK Mega prodaju u svim poslovnicama "Tickets.rs”, a ulaznice će se prodavati i na blagajnama dvorane "Aleksandar Nikolić" na dan utakmice od 16 časova pa do početka meča (19h).

Prvi polufinalni dueli su na programu 23. i 25. marta, drugi 30. i 31. marta, dok će se, ukoliko bude bilo potrebe treći dueli igrati 6. i 7. aprila.

Finalna serija počinje 12. aprila, a ostali termini su 14, 17, 19. i 22. april.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve