Nova vest
Košarka

Četvrtak, 28.02.2019.

14:40

KKCZ: Bez karata u slobodnoj prodaji za derbi

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da neće biti karata u slobodnoj prodaji za utakmicu sa Partizanom, u 20. kolu ABA lige.

Izvor: PT

Autor: PT

KKCZ: Bez karata u slobodnoj prodaji za derbi
Foto: Starsport

Meč, koji se igra u nedelju od 18 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić", proglašen je utakmicom povišenog rizika, nakon sastanaka sa predstavnicima MUP i svih službi koje su uključene u organizaciju, navodi se u saopštenju na sajtu Zvezde, koja je domaćin.

Službena lica košarkaškog kluba Partizan dobiće 12 karata na bazi reciprociteta, pošto je i Zvezda dobila 12 karata za utakmicu u novembru kada su crno-beli bili domaćini.

"KK Crvena zvezda, nakon sastanka koji je održan u četvrtak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, sa predstavnicima MUP-a, Žandarmerije i obezbeđenja, obaveštava javnost da nikome od navijača Partizana koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu, neće biti dozvoljen ulazak u halu. Zbog toga, sektori tribina koji su ranije bili predviđeni za gostujuće navijače biće popunjeni navijačima Zvezde, jer je njihovo interesovanje veliko", navodi se u saopštenju.

Zvezda je pozvala svoje navijače da u sportskom ambijentu pomognu ekipi da pobedi, kako bi potvrdila prvo mesto pred plej-of ABA lige. Kapije dvorane biće otvorene tri sata pre početka utakmice, a Zvezda je apelovala da navijači dođu ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Zvezda je podsetila da je ;u skladu sa izmenama Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima, svaki vlasnik dnevne karte obavezan da pokaže svoj matični broj ili podatke iz lične karte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve