Nova vest
Košarka

Petak, 22.02.2019.

21:28

"Što je previše, previše je" – hrvatska košarka u 20 sekundi VIDEO

Košarkaši Hrvatske porazom od Poljske izgubili su svaku šansu da se plasiraju na Mundobasket, a koliko su igrali loše pokazuje kratak video snimak.

Izvor: PT

Autor: PT

Foto: FIBA

Izabranici Dražena Anzulovića poraženi su sa 77:69, utakmica je bila u egalu svih 40 minuta, a tokom druge četvrtine viđena je komična situacija.

Hrvoje Perić je požrtvovanom igrom ukrao loptu, ona je došla do Junakovića koji je dobio rampu prilikom pokušaja da položi loptu u koš.

Kako je Krušlin pratio kontru, došao je do lopte, ali je oba puta promašio zicer ispod koša. Komentator Marin Mrduljaš Babo, kao i svi u hali ostali su zatečeni ovim promašajem.

"Bravo za Perića, sjajno oduzeta lopta, Junaković... Popraviće to Krušlin, barem se nadam. E, ljudi moji, pa ovo je stvarno... Što je previše, previše je", rekao je čuveni Babo u prenosu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d