Nova vest
Košarka

Petak, 22.02.2019.

14:00

Srbija jača za Milutinova protiv Izraela!

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević dobio je veliko pojačanje za odlučujući meč u borbi za plasman na Svetsko prvenstvo.

Izvor: AK

Autor: AK

Srbija jača za Milutinova protiv Izraela!
Foto: Starsport

Grčki Olimpijakos dozvolio je jednom od svojih ključnih igrača Nikoli Milutinovu da se priključi "Orlovima" za biti ili ne biti utakmicu u nedelju.

Tim iz Pireja je posle poraza od Efesa u Evroligi u petak, dao dva slobodna dana svojim igračima, ali je potvrdio da će Milutinov, te Letonci Janis Tima i Janis Strelnieks igrati za reprezentacije predstojećeg vikenda, prenose grčki mediji.

Milutinov je jedan od kandidata za najkorisnijeg igrača Evrolige, prosečno beleži 11 poena uz 8 skokova i 1,5 asistencija po meču.

Osim Milutinova, Srbija bi protiv Izraela trebalo da bude jača i za krilo Bajerna Vladimira Lučića, koji je bio na reprezentativnom okupljanju, ali nije putovao u Estoniju, te pleja Vasilija Micića koji je obeležio proteklo veče u EL spektakularnim zakucavanjem.

Nakon debakla u Talinu, Srbija mora da pobedi Izrael u "Pioniru" (16h) ako želi da nastupi na Mundobasketu u Kini u septembru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d