Nova vest
Košarka

Sreda, 20.02.2019.

17:29

Jokić: Ne razmišljam još o Svetskom prvenstvu VIDEO

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, rekao je da ima još vremena da razmisli o Svetskom prvenstvu u košarci koje se igra u Kini ove godine.

Izvor: PT

Autor: PT

Jokić: Ne razmišljam još o Svetskom prvenstvu VIDEO
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Jokić, koji je propustio Evropsko prvenstvo 2017. godine, pričao je za "Eurohoops" na Ol-star vikendu u Šarlotu.

"Imamo velike šanse da odemo u Kinu. Ceo sistem kvalifikacija je pokvaren jer najbolji košarkaši ne mogu da igraju", rekao je Jokić.

Na pitanje da li će igrati u Kini za selekciju Srbije Nikola je rekao da još ne zna.

"Teško je sada reći, jer ako kažeš da hoćeš onda moraš... Zaista ne znam, daleko je Svetsko prvenstvo, ne razmišljam trenutno o njemu. To je nešto što će doći u budućnosti", rekao je Jokić.

Ispred srpskog košarkaša je sada najvažnije deo sezone u Denveru pošto je ostalo još 25 utakmica do kraja sezone, a potom i plej-of u kojem će Nagetsi 99 odsto igrati.

Podsećamo, menadžer Jokića Miško Ražnatović rekao je da se nada da će Nikola igrati na Svetskom prvenstvu. Opširnije o tome pročitajte OVDE.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

269 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d