Nova vest
Košarka

Sreda, 20.02.2019.

13:45

O2: Varda i Dozet o faulu na derbiju, strancima u reprezentaciji...

Iako je Kup Radivoja Koraća gotov, i dalje se priča o spornim detaljima sa finalnog meča između Crvene zvezde i Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

O2: Varda i Dozet o faulu na derbiju, strancima u reprezentaciji...
Foto: O2 Screenshot

Ratko Varda i Milan Dozet, bivši košarkaši Partizana i Crvene zvezde govorili su za televiziju O2 sa Veljkom Dragosavljevićem o gorućim pitanjima u srpskoj košarci.

Takođe, jedna od glavnih tema je bila i nedavno završeni Kup Koraća.

"Utakmica je bila jako interesantna za gledanje, Partizan je pobedio. I da je Zvezda pobedila ne bi bilo nezasluženo ali kažem, puno promašenih šuteva, puno nervoza. Iako će Ratko reći da Kup nije bitan zato što ne donosi ništa, po meni, svaki trofej donosi nešto i zbog toga se igra i lepo je u vitrinama imati takav trofej. Ovaj put je Partizan osvojio Kup, a nadam se da će sledeće godine to uraditi Zvezda", kaže Dozet.

"Ponovo, pa hvala", dodao je Varda, i rekao da je Kup izgubio takmičarski značaj.

"Vi dobijete tofej da bi vam stajao u vitrini ili da kažete da ste osvojili Kup koji već dugi niz godina ne donosi ništa, kao i naše prvenstvo što ne donosi ništa. Da se vratim na utakmicu, jako jedna tvrda utakmica i do kraja neizvesna utakmica. Kao što je Milan već rekao, da je Zvezda dobila, ne bi bilo nezasluženo jer je odlučivala jedna lopta i par nekih odluka koje su bile na kraju... Onaj faul koji je bio na kraju, jeste bio faul ali suditi faul u dve desetinke do kraja u jednoj utakmici koja donosi trofej", rekao je Varda.

Kompletan intervju sa dvojicom bivših košarkaša možete pogledati u sportskim vestima O2 TV u 16.25 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d