Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 18.02.2019.

17:25

Real besan na sudije, traže izuzeće

Košarkaški klub Real Madrid, zapretio je u nedelju da će napustiti Endesu, a sada su zatražili i izuzeće sudija koje su arbitrirale finale Kupa kralja.

Izvor: SN

Autor: SN

Real besan na sudije, traže izuzeće
EPA-EFE/MARISCAL

Kako prenosi španska Marka, Real Madrid je vrlo ljut na nedostatak profesionalizma kod sudija, oni takođe ne smatraju da je Real namerno oštećen.

U nedelju su tražili da se prizna da su oštećeni od strane sudijske ekipe Huana Karlosa Garsiju Gonsalesa, Migela Anhela Peresa Peresa i Benjamina Himenesa ili će u suprotnom napustiti takmičenje.

Dodaje se i da su Huan Karlos Sančes i Fransisko Monjas, koji su zaduženi za sudije, imali šansu da pregledaju spornu situaciju posle utakmice i priznali su da su arbitri pogrešili.

Košarkaši Barselone su svojevremeno bili deo sličnog "skandala", a to je bilo sada već davne 1996. godine u finalu FIBA Evrolige, kada je Panatinaikos odneo trofej, nakon ilegalne rampe hrvatskog centra, Stojka Vrankovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve