Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 18.02.2019.

13:25

Teodosić: Do kraja sezone samo za Srbiju FOTO/VIDEO

Miloš Teodosić vratio se u reprezentaciju Srbije za koju će odigrati poslednje mečeve u tekućoj sezoni.

Izvor: B92

Autor:B92

Teodosić: Do kraja sezone samo za Srbiju FOTO/VIDEO
Foto: Starsport

Nakon što je dobio otkaz u Los Anđeles Klipersima, Teodosić se našao na spisku selektora Aleksandra Đorđevića za mečeve sa Estonijom i Izraelom u završnici kvalifikacija za Mundobasket 2019.

Teodosić je na okupljanju reprezentacije potvrdio da neće igrati ni za jedan tim do kraja sezone, iako se spekulisalo o ponudi Anadolu Efesa.

"Odigraću ove dve utakmice za reprezentaciju i to bi bilo to za ovu sezonu. Odlučio sam da ne igram do kraja. Odmoriću se i raditi na sebi pa se kroz reprezentativno okupljanje na leto spremiti za sledeću sezonu", rekao je Teodosić.

Teodosić je retko igrao ove sezone za Kliperse, koji su odlučili da okončaju saradnju početkom februara.

"Nije bilo lako.
Prvi put sam dobio otkaz. Ali sam to i priželjkivao. Mučili su se Klipersi sa mnom i ja s njima. Nije bilo to to. Nisam želeo trejd tamo gde ne bih igrao. Ovako je bilo najbolje", dodao je iskusni plejmejker.

Srbija u četvrtak gostuje Estoniji, a potom dočekuje Izrael u nedelju. "Orlovima" je potrebna pobeda da potvrdi plasman na Svetsko prvenstvo 2019. u Kini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

165 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve