Nova vest
Košarka

Nedelja, 17.02.2019.

11:00

Simonović: Partizan igra dobro, Zvezda se diže – biće izjednačeno

Marko Simonović, košarkaš Zenita, iskoristio je slobodan period da dođe u Niš na završnicu Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: PT

Autor: PT

Simonović: Partizan igra dobro, Zvezda se diže – biće izjednačeno
Foto: Starsport

Nekadašnji igrač Crvene zvezde gledao je utakmicu protiv Mega Bemaksa kada je izdvojio nekoliko minuta za predstavnike medija.

"Pratim Zvezdu, skoro svaku utakmicu sam gledao, jedino ako nam se poklope mećevi. Igraju dobro, možda su u malo slabijoj formi, ali znate i sami kako su na početku igrali i kakav su strat sezone imali", rekao je Simonović koji je dodao da će ekipa biti najbolja kada bude bilo najpotrebnije.

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju od 17 časova u finalu Kupa Koraća.

"Utakmica će biti izjednačena. Mislim da stvarno nema favorita, Partizan igra veoma dobro u poslednje vreme. Zvezda se diže i siguran sam da će biti dobra utakmica", istakao je Simonović.

Kada je reč o ABA ligi reprezentativac Srbije smatra da crveno-beli imaju šanse da ga osvoje.

"Mislim da može. Pokazali su da imaju kvalitet, karakter, to su momci pobednici, tako da zašto da ne", kazao je Simonović.

Simonović na početku sezone nije imao mnogo prostora kod trenera Karaševa, ali od kako je došao Đoan Plaza sve je došlo na svoje mesto.

"Kod Karaševa nisam imao ritam uopšte. Skroz drugačije se radi. Od prvog dana me (Plaza) je vratio u ritam i dao mi je taj kontinuitet igara. To je sve došlo na svoje. Mnogo se bolje osećam na terenu, što se i vidi", zaključio je Simonović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve