Nova vest
Košarka

Subota, 16.02.2019.

20:02

Jaramaz: Želim Megu u finalu, ali Zvezda je favorit VIDEO

Ognjen Jaramaz, plejmejker Partizana, koji je pre par dana stigao iz Burgosa kao pozajmljen igrač, nema ništa protiv da u finalu igra protiv bivšeg kluba Mege.

Izvor: P.T.

Autor: P.T.

Jaramaz: Želim Megu u finalu, ali Zvezda je favorit VIDEO
Foto: Printscreen/B92

"Moram priznati da navijam za Megu, koja ima svoju šansu, ali je Crvena zvezda favorit u drugom polufinalu. Ukoliko budem morao da igram protiv bivšeg kluba u finalu pristupiću meču profesionalno", rekao je Jaramaz.

Njemu je ovo četvrti put da dolazi u Niš.

"Došao sam sa drugim klubom na Kup, sa Partizanom, moram da priznam da nije isti osećaj. Uživam da igram u Čairu, u ovoj atmosferi".

Ognjen kaže da prvi dani u Partizanu prolaze u najboljem redu.

"Četvrti dan sam ovde, odlično ide, prezadovoljan sam. Prvi utisci su fenomenalni, sve bi trebalo da ide samo na bolje. U Španiji sam u poslednje vreme igrao veoma malo, ali se fizički osećam odlično".

Jaramaz kaže da navijači mogu da očekuju u finalu isti pristup igri kao i u duelu sa FMP-om

"Dobro mi je izgledalo ovo polufinale, uglavnom smo kontrolisali meč, osim u trećoj četverti. Uspeli smo da popravimo odbranu, povratimo igru i tok meča pod našu kontrolu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve