Nova vest
Košarka

Petak, 15.02.2019.

21:32

Milojević: Ne bi bilo nezasluženo da je Borac pobedio

Trener Mega Bemaks Dejan Milojević rekao je da je njegova ekipa igrala loše u većem delu utakmice protiv Borca, ali je ocenio da je zasluženo pobedila.

Izvor: PT

Autor: PT

Milojević: Ne bi bilo nezasluženo da je Borac pobedio
Foto: Starsport

"Ova utakmica je još jednom pokazala zašto je Kup zanimljivo takmičenje na kome su iznenađenja uvek moguća. Mi smo realno kvalitetnija ekipa, ali smo jako, jako loše odigrali 30 minuta. Posle toga smo našli energiju, napravili preokret i zasluženo dobili. Borac je znao šta hoće i da je on pobedio, ne bi bilo nezasluženo, ali u isto vreme mislim da bolja ekipa ide dalje", rekao je Milojević.

Košarkaši Mege plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća pošto su u Nišu pobedili Borac sa 73:69. Mega će u polufinalu igrati protiv Crvene zvezde, koja je posle drame savladala Dinamik.

"Kao što smo mi bili bolja ekipa od Borca i oni za malo da nas iznenade, tako mislim da i možemo da imamo šansu (u polufinalu). Svako ima šansu. Verujte, ovo za pola sata neće biti bitna utakmica, igra se dan za dan, pamti se samo pobeda. Kako odigrate jedan dan, nije garancija kako ćete igrati drugi", naveo je on.

Košarkaš Mege Luka Ašćerić rekao je da ekipi nije bilo lako da nadoknadi 18 poena zaostatka.

"Razlika nije bitna, bitna je pobeda. Sada se okrećemo polufinalu. Treba da popravimo greške koje smo pravili u prvom poluvremenu i da u polufinalu odigramo na način na koji smo završili četvrtfinale
", kazao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve