Nova vest
Košarka

Petak, 15.02.2019.

12:50

Četiri košarkaške legende zajedno na snimanju reklame

Četiri košarkaške legende, Aleksandar Đorđević, Dino Rađa, Radoslav Nesterović i Bogdan Tanjević imali su nedavno prilike da se susretnu.

Izvor: B92

Autor:B92

Četiri košarkaške legende zajedno na snimanju reklame
Foto: Promo

Ovan neobičan susret "Eks Ju" zvezda pod obručima upriličen je povodom snimanja reklame za "Laško", a tom prilikom imali su prilike da porazgovaraju o brojnim temama.

Dino Rađa, koji je jedan od onih koji su primljeni u "NBA kuću slavnih" kaže da je zadovoljan zbog projekta.

"Oduševljen sam što radim na ovom projektu, nije me trebalo mnogo nagovarati. To je doo onoga što radimo kako bismo stvorili najbolje moguće sutra za naše košarkaške zvezde. I to je izvrsna prilika za susret sa starim prijateljima, koje već godinama poznajem i sa kojima sam mnogo toga prošao. To su ljudi protiv kojih sam igrao godinama", rekao je Rađa.

Aleksandar Đorđević je ponosan što je opet imao prilike da se susretne sa starim prijateljima.

Izuzetno sam ponosan što sam u društvu ovih košarkaških divova i prijatelja, koji su ispisali veliki deo evropske košarkaške priče. Uživam da provodim vreme s njima i jako sam srećan što smo imali priliku da posao i užitak. Sjajno smo se zabavljali na setu, ali smo također napravili sjajne stvari za naše košarkaške saveze. A sve je još bolje uz dobro pivo“, poručio je selektor košarkaša Srbije.

Bogdan Tanjević kaže da je takođe srećan što se ponovo našao sa starim prijateljima.

"Delimo mnogo lepih uspomena i mislim da smo još uvek vrlo dobri prijatelji. Zato sam srećan što nas je Laško ponovo spojilo. U Sarajevu, gdje sam živeo, ono je uvek bilo poznato kao najbolje slovensko pivo. A mi Bosanci uvek verujemo da je bolje ono što je iz Slovenije", rekao je Tanjević.

Radoslav Nesterović je uporedio svoju glumačku i košarkašku veštinu:

Gotovo je isto, samo što nas je četiri umesto pet, ali oboje je prilično zabavno. Navikli smo na većinu stvari na terenu, ali ovo je nešto novo i zaista pozitivno.Tokom sezone nemamo mnogo prilika za druženje, zbog čega sam još srećniji što imam priliku da vidim ove momke", zaključio je Nesterović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve