Nova vest
Košarka

Nedelja, 10.02.2019.

21:42

Trinkijeri: Imali smo želju da pobedimo kao nikada pre

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je posle pobede protiv Budućnosti da je njegova ekipa "napokon igrala bez straha".

Izvor: PT

Autor: PT

Trinkijeri: Imali smo želju da pobedimo kao nikada pre
Foto: Starsport

"Čestitam mojim igračima na velikoj borbi. Igrali smo tvrdo bez dva važna igrača, borili smo se, dobili evroligaša u jednoj napetoj i teškoj utakmici. Igrali smo kao tim i na kraju dobili jednu veliku utakmicu kod kuće. To nam je malo falilo", rekao je Trinkijeri novinarima posle utakmice.

"Ovo je bila najčvršća utakmica do sada, igrali smo košarkaški bolje utakmice, bilo je protoka i dobrih šuteva, ali danas nije bilo brze košarke. Ipak, imali smo želju da pobedimo kao nikada pre. Odbrana je bila konstantna i bili smo koncentrisani", dodao je on.

Partizan je sa 76:67 pobedio regionalnog šampiona, podgoričku Budućnost u derbiju 19. kola ABA lige.

"Želeo sam samo da moj tim ne igra uplašeno... Kompletno se promenila rotacija kod bekova, ali nekada se desi da se taj nedostatak pretvori u energiju i strast. Ja sam samo želeo da se igra bez straha. Imali smo 20 izgubljenih lopti, 'ajoj'... Ali u čvrstoj utakmici imali smo i 25 asistencija. Izgleda da se mojim igračima malo promenilo u glavi... Igrali su s publikom", rekao je Trinkijeri i dodao da je Nikola Janković igrao vrlo kvalitetan meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve