Nova vest
Košarka

Nedelja, 10.02.2019.

18:19

KKCZ: Rivers na lekarskim pregledima u Beogradu

Amerikanac Kevin Kresvel (KC) Rivers doputovao je u nedelju u Beograd gde će obaviti lekarske preglede sa šampionom Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

KKCZ: Rivers na lekarskim pregledima u Beogradu
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Zvezda je povodom njegovog dolaska izdala zvanično saopštenje:

"Rivers će tokom nedeljnog popodneva i ponedeljka, biti podvrgnut detaljnim lekarskim pregledima od strane medicinskog tima KK Crvena zvezda, imajući u vidu njegovu izričitu želju da nastupa za Crvenu zvezdu.

Iskusni 31-godišni košarkaš iz Šarlota (rođen 1.marta 1987.godine) pokriva tri pozicije, niskog krila , beka šutera, i po potrebi plejmejkera, a svojim kvalitetom, i iskustvom predstavljao bi značajno pojačanje za tim crveno-belih.

Rivers je visok 196 centimetara i težak 97 kilograma, a aktuelnu sezonu počeo je u ekipi Ređo Emilije.

Bivši student koledža Klemson svoju evropsku epizodu počeo je još 2009.godine igrajući za Beneton iz Treviza, a karijeru pouzdanog i izuzetno kvalitetnog igrača gradio je kroz ekipe Lokomotive, Himkija, Reala (tripla kruna i prvak Evrope), Panatinaikosa (titula prvaka), Bajerna...

Tekuću sezonu započeo je u ekipi Ređo Emilije, a za ovaj tim prosečno je ubacivao skoro 15 poena uz 5 skokova i 3 asistencije po meču.Poslednji meč u dresu italijanskog kluba odigrao je u subotu, ubacio je 30 poena (trojke 11-6) uz 7 skokova.
Rivers će po obavljenim lekarskim pregledima, i ako kompletni nalazi budu u skladu sa standardima KK Crvena zvezda, i zvanično postati igrač Crvene zvezde u ponedeljak", piše na sajtu kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve