Nova vest
Košarka

Nedelja, 10.02.2019.

12:27

Zvezdaši ga čekaju – Rivers se oprostio od Ređane

Kej Si Rivers, američki košarkaš, oprostio se od svog dosadašnjem tima, italijanske Ređo Emilije.

Izvor: LN

Autor: LN

Zvezdaši ga čekaju – Rivers se oprostio od Ređane
Foto: Starsport

Kako je ranije najavljeno, Rivers je završio svoju saradnju sa Ređo Emilijom utakmicom protiv Kantua i partijom od 30 poena u porazu svoje keipe.

Riversov sledeći korak je prelazak u Crvenu zvezdu, ako je verovati pisanju Sportanda, a njegovo oproštajno "pismo" na Instagramu potvrđuje pomenutu informaciju.

"Draga Ređo Emilija, hvala za gostoprimstvo. Moj period ovde bio je za pamćenje. Bilo je nekih dobrih i nekih loših momenata. Međutim, to je život i svaki trenutak je bio lekcija. Iskreno cenim klub zbog svega što što ste uradili za mene. Molim vas, imajte veru u ekipu. Sve će biti u redu", napisao je Rivers.

Američki košarkaš bi trebalo da potpiše ugovor do kraja sezone sa Zvezdom, kojoj bi pomogao u Košarkaškoj ligi Srbije i regionalnom prvenstvu.

Rivers ima veoma bogatu istoriju, a pre popularne "Ređane" nastupao je za renomirane timove kao što su Lokomotiva Kubanj, Himki, Real Madrid, Bajern Minhen i Panatinaikos. Sa Madriđanima je postao prvak Evrope.

Tridesetjednogodišnji košarkaš pokriva pozicije dva i tri, odnosno beka šutira i niskog krila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve