Nova vest
Košarka

Utorak, 05.02.2019.

21:35

Tomić: Nema plakanja

Trener Crvene zvezde Milan Tomić zadovoljan je igrom svog tima u pobedi nad Unikahom, ali žali što ekipa nije uspela da se plasira u plej-of Evrokupa.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Tomić: Nema plakanja
Foto: Starsport

"Odigrali smo vrlo dobru utakmicu, bili smo bolji od Unikahe večeras. Ova utakmica je bila na nivou na kom Zvezda treba da igra svaki put. Sigurno nam je žao što se nismo plasirali u plej-of. Sticajem okolnosti, izgubili smo neke utakmice s poenom razlike...", rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

Zvezda je u Beogradu pobedila Malagu sa 105:89 u šestom kolu Grupe G Evrokupa, ali meč nije imao takmičarski zanačaj za tim Milana Tomića, pošto je još ranije ostao bez šansi da se plasira u četvrtfinale.

"Ostaje malo nezadovoljstvo na kraju, ali ne možemo da plačemo sada, ni da razmatramo sada to. Imamo Kup pred nama i ABA ligu. Moramo da nastavimo da radimo", rekao je Tomić i dodao da pobeda mnogo znači zbog sticanja samopouzdanja.

On je dodao da je ekipa u prethodnom periodu imala dosta povređenih i bolesnih igrača, ali je rekao da to ne sme da bude alibi.

Upitan zašto Maik Cirbes nije dobio priliku na utakmici, Tomić je rekao da priliku da igraju dobijaju samo igrači za koje on smatra da bi trebalo da se nađu na terenu.

"Malo je nezgodno da se igra s tri centra. Uvek igraju oni koji bi trebalo da igraju, za koje ja mislim da bi trebalo da igraju na svakoj",
rekao je Tomić.

Na pitanje da li će kapiten Branko Lazić biti spreman za Kup Radivoja Koraća, Tomić je rekao da se njegov oporavak od povrede prati svakodnevno i da se nada da će biti spreman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve