Nova vest
Košarka

Utorak, 05.02.2019.

20:58

Ristić: Ostaje žal što nismo prošli VIDEO

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u poeslednjem meču u Evropu ove sezone ekipu Unikahe, veoma ubedljivo sa 105:89.

Izvor: PT

Autor: PT

Ristić: Ostaje žal što nismo prošli VIDEO
Foto:Starsport

Bila je to odlična timska partija izabranika trenera Milana Tomića koji su tako prekinuli seriju od četiri uzastopna poraza i vratili samopouzdanje pred nastavak sezone u Kupu Srbije i ABA ligi.

Dušan Ristić je na parketu proveo nešto više od 16 minuta i kaže da je odlična igra celog tima rezultirala ubedljivom pobedom.

"Mislim da smo se od Evrokupa oprostili na dobar način. Odigrali smo kvalitetnu utakmicu protiv dobrog protivnika. Timski, vratili smo samopouzdanje pred naredne utakmice. Ostaje veliki žal što nismo obezbedili plasman u Top 8, posle onakvih poraza od Valensije i Limoža, bukvalno na jednu loptu. Čak i utakmica u Malagi je bila takva, na jednu loptu, Džo je imao loptu za koš. Ipak, ne može se ništa promeniti, sav fokus sada je na utakmici sa Mornarom, potom dolazi Kup Srbije pa ABA liga", kaže Ristić.

On kaže da svi u timu imaju veliki motiv da sezonu završe na najbolji mogući način.

"Prvo ćemo se usmeriti na Mornar. Naravno, posle ide Kup koji je bitan trofej za nas. Ućićemo u meč maksimalo koncentrisano i motivisano. Pokušaćemo da ga osvojimo", poručio je košarkaš Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve