Nova vest
Košarka

Utorak, 05.02.2019.

13:01

Oslabljeni Partizan gostuje Albi u borbi za prestiž

Partizan gostuje Albi, u okviru 6. kola Top 16 faze Evrokupa. Crno-beli nemaju šanse za prolaz dalje, ali najavljuju borbu u Berlinu.

Izvor: J.L.

Autor: J.L.

Oslabljeni Partizan gostuje Albi u borbi za prestiž
Foto:Starsport

Ekipa Andree Trinkijerija izgubila je šansu za plasman u Top 8 Evrokupa, prošlonedeljnim porazom od Ritasa u hali "Aleksandar Nikolić“, rezultatom 78:77.

Crno-beli u Berlin putuju bez Zagorca, usled problema sa zadnjom ložom i Đorđa Gagića koji zbog visoke temperature neće biti u mogućnosti da zaigra protiv Albe. Gagićevo mesto će zauzeti sedamnaestogodišnji Dušan Tanasković.

Meč između Partizana i Albe na programu je od 20.45 u Berlinu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

S druge strane, u redovima Albe se neće pojaviti povređeni Stefan Peno, čije su prognoze oporavka kolena za ovu sezonu, loše.

U poslednjoj utakmici Evrokupa za ovu sezonu, očekuje se da crno-beli akcenat ponovo stave na odbranu, dok se ozbiljan pristup i želja za pobedom ističu iz Beograda, uprkos nedostatku takmičarskog značaja ovog susreta.

Alba je obezbedila plasman u Top 8 fazu kao prva u grupi E, sa ukupnim skorom 11-4, od čega je 4-1 u Top 16, dok je Partizan upisao 9 poraza i 6 pobeda u dosadašnjem toku takmičenja, a 2 pobede i 3 poraza u Top 16 fazi Evrokupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve