Nova vest
Košarka

Sreda, 23.01.2019.

22:58

Andora ne zna za poraz – Enis dominirao, Simonović se ispromašivao

Košarkaši Morabank Andore pobedili su Zenit iz Sankt Peterburga na domaćem parketu rezultatom 86:74 u četvrtom kolu Top 16 faze Evrokupa.

Izvor: LN

Autor: LN

Andora ne zna za poraz – Enis dominirao, Simonović se ispromašivao
Foto: Starsport

Andora i Zenit maltene ceo meč su proveli u egalu i obe ekipe su se često smenjivale pri vođstvu, ali je tim koji se takmiči u Španiji sve rešio u poslednjih deset minuta.

Andora je poslednji deo igre dobila sa ubedljivih 30:17 i pobedom, četvrtom u isto toliko mečeva Top 16, overila plasman u najboljih osam ekipa Evrokupa.

Bivši igrač Crvene zvezde Dilan Enis imao je 20 poena, koliko i Dejvid Voker, dok je kod Andore dobar bio i Raf Luz sa 12 poena i šest asistencija.

U poraženom sastavu bolji od ostalih bio je Kodi Miler-Mekintajer sa 19 poena, 13 je imao Džejlen Rejnolds, a poen manje Filip Skrab. Srpski košarkaš Marko Simonović nije imao najbolje veče, pa je na kraju završio sa šest poena, uz šut iz igre od 2/9.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve