Nova vest
Košarka

Utorak, 15.01.2019.

21:35

Trinkijeri: Moji igrači nemaju srce? Nemojte mi to više nikada reći!

Trener Partizana Andrea Trinkijeri stao je u odbranu svojih košarkaša posle izgubljenog meča od Monaka u top 16 fazi Evrokupa.

Izvor: PT

Autor: PT

Trinkijeri: Moji igrači nemaju srce? Nemojte mi to više nikada reći!
Foto: Starsport

Na konferenciji za medije novinar je pitao Italijana da prokomentariše nedostatak srčanosti igrača, a ovaj mu je odogovrio:

"Nemojte mi nikad više tako nešto reći! Prvi put u svojih 25 godina rada čujem da mi neko kaže kako moja ekipa nema srca. Moji igrači imaju najveće srce na svetu. Niko ne sme da tako govori o njima. Kako da se vratiš bez srca u ovakvoj utakmici, kao što smo mi uradili?".

Košarkaši Partizana poraženi su pred domaćom publikom od Monaka sa 72:68 u trećem kolu Top 16 faze Evrokupa.

"Čestitam Monaku, odigrali su dobru utakmicu, igrali su pametno za razliku od nas. Stavili su nas u autobus i "vozali" nas 40 minuta. Falilo je jako malo da preokrenemo na kraju , imali smo zicer na minus 5, pa smo primili trojku iz kontre...", kazao je Trinkijeri.

Italijanski stručnjak pohvalio je pristup svojih igrača u poslednjoj deonici.

"Ne postoji izgubljena utakmica, igra se do poslednje sekunde. Promenili smo pristup i ubrzali igru u četvrtoj četvrtini, zato smo bili bolji. Ali, tokom tri deonice nismo shvatili kako treba da igramo. Bekovi su promašivali otvorene šuteve, a kad je tako onda je teško pobediti. Uprkos tome, pokazali smo ogroman karakter i za mene je to jako važno", rekao je Trinkijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

116 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d