Nova vest
Košarka

Petak, 11.01.2019.

12:00

Desetkovana Zvezda gostuje "osveženoj" Igokei

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u subotu Igokei (17h) u meču 15. kola ABA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Desetkovana Zvezda gostuje
Foto: ABA/Crvena zvezda mts

Ovo će biti 16. duel dve ekipe u regionalnom takmičenju, crveno-beli su do sada slavili deset puta.

Zvezda u Republiku Srpsku stiže sa savršenim učinkom 14-0 u dosadašnjem delu sezone, a trener Milan Tomić za meč u Laktašima ne može da računa na Branka Lazića, Majka Cirbesa i Bilija Berona.

Deluje da Zvezda u ABA ligi prosto ne može da izgubi ove sezone, a i Igokea joj je redovna mušterija. Kvota na pobedu crveno-belih, veću do 9,5 poena razlike, je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Igokea - Zvezda.

"Utakmica u Laktašima, novo gostovanje za nas nakon Novog Mesta i Malage. Još jedna teška utakmica, imamo problem, neću moći da računam na Lazića, Cirbesa. Bili Beron je dobio udarac u koleno i takođe je rovit. Imamo problema, ali i obavezu da odigramo dobro, skoncentrisano, bez praznog hoda. Igokea je promenila trenera, doveli su i novog igrača, menjaju u hodu, i sigurno će reagovati nakon poraza u Podgorici. Ponavljam, moramo čvrsto i dobro da odigramo u odbrani ovaj meč", rekao je Tomić.

Crveno-beli su desetkovani povredama, dok je Igokea dovela dvojicu novih igrača uoči ove utakmice.

"U odnosu na prvi meč koji smo igrali u Beogradu, Igokea je prertpela dosta promena. Dobar tim, sada i sa novim trenerom, otišao je Zubčić, ali stigli su u međuvremenu dobri igrači, Lafajet, Vilijams, sada i Luković. U prošlosti smo igrali dobre utakmice u Laktašima, i zato se nadam da će publika imati šta da vidi i u subotu. Poznato je da Crvena zvezda ima puno navijača u Republici Srpskoj i nadam se da će veliki broj njih doći da nas podrži u subotu, jer nas čeka dobar protivnik", rekao je Ognjen Dobrić.

Zvezda se odmah posle utakmice autobusom vraća u Beograd, a u utorak opet putuje u Španiju na gostovanje Valensiji u trećem kolu Top 16 faze Evrokupa (sreda, 20.45).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve