Nova vest
Košarka

Petak, 11.01.2019.

19:54

Šok za CSKA – Moskva pala prvi put od 2017.

Košarkaši CSKA iz Moskve poraženi su na domaćem terenu sa 93:76 u 18. kolu Evrolige od Makabija iz Tel Aviva.

Izvor: LN

Autor: LN

Šok za CSKA – Moskva pala prvi put od 2017.
EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

CSKA je porazom pretrpeo prvi poraz na domaćem terenu u Evroligi još od novembra 2017. godine, kada je poražen od Fenerbahčea posle produžetaka.

U međuvremenu u zvaničnim mečevima Moskovljani su na domaćem parketu izgubili još samo jedanput, u VTB ligi od Lokomtive Kubanj, takođe prošle sezone.

Moskovljani su odigrali jako loše u drugoj četvrtini i na poluvreme otišli sa zaostatkom, ali su ga nadoknadili u trećem kvartalu i u poslednjih deset minuta ušli sa minusom od samo dva poena.

Malo ko je očekivao da Makabi dođe do pobede u tim trenucima, a niko nije ono što se desilo – ekipa iz Tel Aviva posramila je Moskovljane i nanela im jedan od najubedljivih poraza u Rusiji u skorijoj istoriji.

U Makabiju nije niko "iskočio", već je pobeda bila timska. Jovel Zusman je postigao 15 poena i imao šest skokova, Džoni O'Brajant dodao je 14, a Aleks Tajus 12 poena.

Najbolji kod gubitnika bili su Nando de Kolo i Vil Klajburn sa po 16 poena, dok je Otelo Hanter imao 12, uz devet skokova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve