Nova vest
Košarka

Petak, 11.01.2019.

15:00

KSS: Jokić i Crvendakićeva najbolji u 2018.

Košarkaš Denvera Nikola Jokić i kosarkašica Đera Aleksandra Crvendakić proglašeni su za najbolje u 2018. u izboru Košarkaškog saveza Srbije (KSS).

Izvor: B92

Autor:B92

KSS: Jokić i Crvendakićeva najbolji u 2018.
Foto: Starsport

U anketi su učestovali novinari najuglednijih srpskih redakcija i speciaizovanih košarkaških listova i portala.

Jokić se video porukom zahvalio na priznanju koje mu, kako je naveo, mnogo znači.

"Veliko je zadovoljstvo biti najbolji u Srbiji, koja je košarkaška zemlja i naporno ću raditi da budem još bolji", poručio je Jokić, koji je prošle godine potpisao najunosniji ugovor u istoriji srpskog sporta vredan 148 miliona dolara.

Nagradu je u Nikolino ime primio njegov otac Branislav.

Košarkašica Djera Crvendakić, koja je sa klubom osvojila titulu u Madjarskoj, izjavila je da je počastvovana priznanjem.

"Uvek ovakve nagrade smatram kao timske i zahvalila bi se svim saigračicama i mojoj porodici. Budite uz nas, pogotovo ove godine jer se Evropsko prvenstvo održava kod nas", istakla je Crvendakićeva.

Specijalne nagrade dobili su mlada ženska košarkaška selekcija U20, srebrna sa EP, juniorski tim U18, koji je postao šampion Evrope, kao i basketaši 3X3, svetski šampioni i evropski vicešampioni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve