Nova vest
Košarka

Četvrtak, 10.01.2019.

11:47

EL Top 10: Lazme "zalepio" Jovića, Bitadze utišao Tel Aviv

Nesrećan ishod polaganja Stefana Jovića i atraktivno zakucavanje Goge Bitadzea jedni su od poteza koji su obeležili 17. kolo Evrolige.

Izvor: LN

Autor: LN

EL Top 10: Lazme
Photo by Alexandra Beier/Bongarts/Getty Images

U odbrojavanju najboljih deset poteza kola prvo se našao bivši plejmejker Crvene zvezde, a sada Bajerna, Stefan Jović.

Jović je je pripalo osmo mesto, kada je uhvatio ofanzivni skok posle promašaja Vladimira Lučića, samouvereno krenuo ka košu, gde ga je sačekao Stefon Lazme, te ga "zalepio" za tablu.

Odmah nakon toga, na sedmom mestu, našao se bivši centar Mega Bemaksa a sada Budućnosti Goga Bitadze. Bitadze je ponovo bio sjajan u porazu Podgoričana, ali je imao jedan veoma atraktivan potez, kada je u drugoj četvrtini iskoristio dobar pas Norisa Kola i snažno zakucao za tajac u Tel Avivu.

Treće mesto kola pripalo je Ćaviju Rabasedi za zakucavanje protiv Real Madrida, na drugoj poziciji našla se atraktivna "rampa" Kostasa Papanikolaua, dok je najbolji potez kola pripao Aleksu Tajusu i Diandreu Kejnu za timsku akciju i kucanje protiv Budućnosti.

Svih deset najboljih poteza pogledajte na priloženom videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve