Nova vest
Košarka

Utorak, 08.01.2019.

21:59

Olimpijakos slavio i bez Milutinova, pobeda Efesa u Litvaniji

Košarkaši Olimpijakosa ostvarili su pobedu u 17. kolu Evrolige. Grčki šampion je bio bolji od Baskonije, 91:87 i to posle produžetaka.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Olimpijakos slavio i bez Milutinova, pobeda Efesa u Litvaniji
Foto:Starsport

Srspki košarkaš Nikola Milutinov nije mogao da igra, pošto je hospitalizovan zbog visoke temperature, samo tri dana pošto je imao dabl-dabl učinak u derbiju protiv Panatinaikosa.

Ipak, i bez Milutinova, grčki tim je našao način da dođe do važne pobede, iako je na poluvremenu bio u zaostatku (43:47).

Baskonija je dobila prve tri četvrtine, da bi poslednja pripala Olimpijakosu, pa je posle nerešenog rezultata (80:80), meč ušao u produžetke.

U redovima grčke ekipe, najbolji je bio Zak Ledej sa 23 poena i devet skokova, Kostas Papanikolau je postigao poen manje uz šest skokova i dve asistencije, a Jorgos Printezis 19 poena. Najdžel Vilijams-Gos je susret završio sa 17 poena.

Kod Baskonije, Luk Vildoza je postigao 19, Marselino Uertas 17, dok je Vinsent Poare imao dabl-dabl od 17 poena i 12 skokova.

U Kaunasu, Žalgiris je doživeo još jedan poraz pred svojim navijačima. ovoga puta, pobedu je odneo Efes, 79:58 (16:14, 24:15, 23:16, 16:13).

Turski tim je do pobede predvodio Adrijen Moerman sa 23 poena i osam skokova, dok je Brajant Danston dodao 13.

U ekipi Žalgirisa istakao se Marijus Grigonis sa devet poena, dok je jedan manje postigao Brendon Dejvis.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve