Nova vest
Košarka

Utorak, 08.01.2019.

16:45

Mijailović: Dođite da zajedno pozdravimo Mačvana, legendu kluba

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović najavio je dolazak u goste nekadašnjeg košarkaša crno-belih Milana Mačvana.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Mijailović: Dođite da zajedno pozdravimo Mačvana, legendu kluba
StarSportc

Kapiten Srbije u odsustvu Miloša Teodosića dolazi u halu "Aleksandar Nikolić", gde će gledati utakmicu između Partizana i berlinske Albe.

Mačvan se trenutno oporavlja od teške povrede ligamenata kolena koju je zadobio u septembru, na prvoj pripremnoj utakmici posle sedmomesečne pauze zbog iste povrede.

"U sredu 9. januara od 20 sati u Pioniru, imaću privilegiju i čast da ugostim velikog Partizanovca i još većeg čoveka, Milana Mačvana na utakmici našeg Partizana protiv Albe. Dođite i vi da pomognemo momcima i podržimo u oporavku legendu našeg kluba", napisao je Mijailović.

Mačvan je za Partizan igrao u sezonama 2011/2012 i 2014/2015, a trenutno nastupa za Bajern iz Minhena gde je do povrede bio jedan od najkonstantnijih igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve