Nova vest
Košarka

Sreda, 02.01.2019.

22:20

Čović: Tim izgleda dobro, verujem da ćemo još napredovati

Košarkaši Crvene zvezde startovali su pobedom u Top 16 fazi Evrokupa.Slavili su protiv ekipe Limoža sa 83:71.

Izvor: PT

Autor: PT

Čović: Tim izgleda dobro, verujem da ćemo još napredovati
Foto:Starsport

Jedan od boljih pojedinaca u timu crveno-belih bio je i plejmejker Filip Čović koji je uz šest asistencija imao i 12 poena, a reklo bi se da je postigao i ključne poene u poslednjoj četvrtini.

"Znali smo da će biti teška utakmica, pogotovo posle takvog meča kao što je bio onaj protiv Budućnosti. Imali smo malo vremena za pripremu, početak je Top 16 faze, ne znamo šta da očekujemo. Prvi put smo igrali i protiv Limoža i takvog tipa ekipe, tako da je ovo bila veoma važna pobeda za nas", izjavio je Čović po završetku meča.

On kaže da je zadovoljan kakva je forma ekipe.

"Ne bih nikog izdvajao, ceo tim je izneo utakmicu. Bitno je da u svakoj utakmici neko drugi iskoči. To je snaga tima koji, za sada, izgleda jako dobro. Mislim da ćemo još napredovati", uveren je košarkaš Crvene zvezde.

Njegova energija u finišu susreta bila je preko potrebna ekipi Milana Tomića.

"To se tako pogodi. Imao sam inicijativu, kod mene je često bila lopta. Možda sam uneo neku novu energiju s obzirom na to da nisam igrao na par poslednjih utakmica, a momci su bili umorni. Možda je bilo i malo sreće da se sve tako dogodi", zaključio je Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve