Nova vest
Košarka

Subota, 29.12.2018.

20:37

Cedevita bez problema do pobede nad Zadrom

Košarkaši Cedevite pobedili su Zadar u 13. kolu ABA lige na domaćem parketu rezultatom 83:72.

Izvor: LN

Autor: LN

Cedevita bez problema do pobede nad Zadrom
Foto: ABA/Cedevita/Marin Sušiæ

Cedevita je zabeležila devetu pobedu u sezoni prestigavši Megu na drugom mestu tabele, dok je Zadar ostao na deobi začellja.

Tim iz Zagreba je napravio veliku prednost u prvoj četvrtini, ali je skoro svih 12 poena prednosti "prokockao" u drugoj deonici i na poluvreme otišao sa blagom prednošću.

Cedevita je u nastavku igre ipak pokazala kvalitet i nadigrala Zadrane, pa je na kraju ubedljivo slavila posle odličnih drugih 20 minuta meča, gde je svoju prednost polako gradila i nije ponovo ispustila.

Najbolji u pobedničkom sastavu bio je Ivan Ramljak sa 26 poena i šest skokova, a pratili su ga Džastin Kobs sa 14 poena i šest asistencija, te Eldžin Kuk sa 11 poena i sedam skokova.

Kod gostiju istakli su se Luka Božić i bivši plej Partizana Kvame Von. Hrvat je na kraju imao 17 poena, 11 skokova i sedam asistencija, dok je Amerikanac meč završio sa 16 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve