Nova vest
Košarka

Nedelja, 16.12.2018.

17:37

Lučić, Jović i Dangubić zbirno pet poena u drami protiv Penove Albe

Košarkaši Bajern Minhena pobedili su Albu u 11. kolu nemačkog šampionata sa 83:81.

Izvor: LN

Autor: LN

Lučić, Jović i Dangubić zbirno pet poena u drami protiv Penove Albe
Photo by Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images

Bajern, koji sa klupe predvodi bivši strateg Crvene zvezde Dejan Radonjić, ostvario je 11. pobedu u prvenstvu i zadržao maksimalan učinak.

Srpski košarkaši kod Bavaraca, Stefan Jović, Nemanja Dangubić i Vladimir Lučić, nisu se proslavili i postigli su ukupno pet poena.

Jović je za 17 minuta upisao dva poena i pet asistencija, Lučić je za 23 minuta postigao tri poena, uz po tri skoka i asistencije, dok je Dangubić za 12 minuta na parketu zabeležio po skok i asistenciju, a nije ni jednom šutnuo ka košu.

Najbolji igrač utakmice bio je MVP 12. kola Evrolige Derik Vilijams, koji je imao 26 poena i pet skokova. Peteri Koponen je upisao 14, a Maoda Lo 12 poena.

Kod gostiju najbolji je bio Gedraitis sa 22 poena, a srpski plejmejker je učestvovao sa devet poena, tri skoka i pet uspešnih dodavanja.

Bajern je pred poslednju četvrtinu imao čak 12 poena prednosti, ali je Alba uspela da napravi značajan napredak i približi se rezultatski. Ipak, tim iz Berlina nije iskoristio promašeno slobodno bacanje Koponena, jer je Nils Gifaj promašio trojku za pobedu u poslednjoj sekundi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve