Nova vest
Košarka

Subota, 15.12.2018.

12:45

"Partizan je u seriji, ali FMP se nikada nije unapred predavao"

Trener košarkaša FMP-a Vlada Jovanović rekao je da je Partizan favorit u predstojećem meču, ali je istakao da se njegova ekipa nikada unapred nije predavala.

Izvor: LN

Autor: LN

Starsportphoto

Košarkaši FMP-a gostuju Partizanu u utakmici 11. kola ABA lige, u nedelju od 21 sat u halio "Pionir".

"U seriji smo od tri poraza, a odlazimo u goste ekipi Partizana koja je u seriji dobrih igara i pobeda. Sigurno je da su oni favoriti na svom terenu. FMP se nikada nije unapred predavao niti plašio bilo kog protivnika. Pored svih problema koje imamo sa povredama idemo da igramo najbolju košarku u ovom trenutku", rekao je Jovanović.

Ekipa iz Železnika nakon deset odigranih kola ima četiri pobede i šest poraza i nalazi se na šestom mestu na tabeli regionalnog takmičenja, dok crno-beli imaju pobedu više i peti su.

"Utakmicu s Partizanom dočekujemo u dobrom raspoloženju iako smo poslednje dve utakmice izgubili na jednu loptu ali verujemo da možemo da napravimo iznenađenje u Pioniru. Vredno smo radili i spremni smo za utakmicu. Jako smo motivisani i nadamo se što boljem rezultatu", rekao je igrač FMP-a Zoran Paunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve