Nova vest
Košarka

Petak, 14.12.2018.

14:25

Tomić pred Megu: Mladi, perspektivni, agresivni, rastrčani

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da njegovu ekipu očekuje težak posao protiv Mega Bemaksa

Izvor: B92

Autor:B92

Tomić pred Megu: Mladi, perspektivni, agresivni, rastrčani

Tomić je dodao da crveno-beli moraju da budu na maksimalnom nivou ako žele da dobiju tu utakmicu.

"Očekuje nas utakmica s ekipom Mege koja je sve mečeve s kandidatima za visok plasman u ABA ligi do sada odigrala odlično. Pobedili su Cedevitu u Zagrebu, izgubili dobijenu utakmicu protiv Budućnosti u Podgorici, i protiv Partizana su odigrali dobro. Mladi su, izuzetno perspektivni, agresivni, rastrčani, imaju veliki broj skokova, ukradenih lopti, asistencija", rekao je Tomić za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde prvu polovinu regularnog dela takmičenja u ABA ligi završavaju utakmicom protiv ekipe Mege u Sremskoj Mitrovici.

Crveno-beli taj duel dočekuju bez poraza i u dobrom raspoloženju nakon ubedljive pobede nad ekipom Breše. Mega, na drugoj strani, u regionalnom takmičenju ima sedam pobeda i tri poraza.

"Jasno je da nas očekuje težak posao i da moramo da budemo na maksimalnom nivou ako želimo da dobijemo tu utakmicu", rekao je Tomić.

Trener Zvezde za meč protiv Mege ne može da računa na Marka Kešelja koji je bolestan.

"Imamo još nekoliko sitnih povreda, pa ćemo o konačnom sastavu za meč odlučiti pred samu utakmicu u Sremskoj Mitrovici", rekao je Tomić.

Kapiten Zvezde Branko Lazić rekao je da su mečevi u Sremskoj Mitrovici uvek neizvesni.

"Očekuje nas utakmica s mladom i ambicioznom ekipom, koja igra agresivno, o čemu govori i podatak da imaju u proseku skoro 40 skokova po meču i osam ukradenih lopti, ali i dobro i nesebično u napadu, sa 20 asistencija po utakmici. Želimo da nastavimo u dobrom ritmu i da na pravi način u završnici kalendarske godine odigramo utakmice koje nas očekuju", rekao je Lazić.

Utakmica se igra u subotu od 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve