Nova vest
Košarka

Petak, 14.12.2018.

12:39

Milojević veruje da Mega može prva da pobedi Zvezdu

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević veruje da će njegov tim može da napraviti iznenađenje i nanese prvi poraz Crvenoj zvezdi u ABA ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević veruje da Mega može prva da pobedi Zvezdu

Utakmica 11. kola ABA lige Mega Bemaks – Crvena zvezda igra se u subotu od 19 sati u Sremskoj Mitrovici.

"Posle meča u Podgorici, gde je malo nedostajalo da napravimo veliko iznenađenje, sada u Sremskoj Mitrovici dočekujemo Crvenu zvezdu, koja ove sezone još ne zna za poraz u ABA ligi. Uz našu prepoznatljivu agresivnu odbranu i dobru energiju na parketu, moramo da budemo koncentrisani tokom celog toka susreta jer će u suprotnom Zvezda umeti da kazni naše padove u igri", rekao je Milojević za klupski sajt.

Milojević ni na predstojećem meču neće moći da računa na Kostju Mušidija.

"Crveno-beli su svakako favoriti, a mi imamo dobru priliku da pokažemo gde se nalazimo u odnosu na najkvalitetnije ekipe u ligi. Ako nam se ukaže šansa za iznenađenje, nadam se da ćemo uspeti da je iskoristimo".

Kapiten Mege Branislav Ratkovica dodaje da njegova ekipa mora da bude na najvišem nivou protiv Crvene zvezde.

"Igramo protiv izuzetno kvalitetne ekipe koja je bez poraza ove godine u ABA ligi. Na svakoj poziciji imaju po dva izuzetno iskusna i kvalitetna igrača. Moramo da odigramo na najvišem nivou u odbrani i napadu da bismo došli u situaciju da se borimo za pobedu", poručio je Ratkovica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve