Nova vest
Košarka

Sreda, 12.12.2018.

21:51

Tomić: Pokazali smo karakter kada je bilo neophodno

Trener KK Crvena zvezda mts Milan Tomić istakao je da nije uspeo da pronađe manu u igri svojh izabranika i da je zadovoljan reakcijom ekipe na imperativ pobede.

Izvor: B92

Autor:B92

Tomić: Pokazali smo karakter kada je bilo neophodno
Foto: Starsport

Košarkaši Zvezde su deklasirali Brešu 103:67 za kraj niza od tri poraza u Evrokupu i korak ka Top 16 fazi.

"’Bila je utakmica u kojoj smo 40 minuta igrali odlično i pokušavam da nađem nešto loše, ali ne mogu. Čestitam svojim igračima, pokazali su da znaju da igraju teške utakmice, jer je današnji meč bio težak. U ovom meču imali smo samo jedan put, a to je pobeda. Mogu da kažem da je ovo prva utakmica ove sezone u kojoj smo morali da pobedimo. Pokazali smo karakter i kada je bilo neophodno da pobedimo odigrali smo na poseban način. Bilo je lepo gledati ovu utakmicu", istakao je Tomić.

Crveno-beli su demolirali Italijane već u prvih 20 minuta sa impresivnih 65:22!

"U prvom poluvremenu smo postigli 65 poena i to ne može da se desi u svakoj utamici i da imaš 66 odsto za tri poena. Što se tiče odbrane, zbog nje je došlo do 65 poena. Odigrali smo fenomenalno taj segment, bilo je lakih poena i na kraju je zato bilo 65:22 posle 20 minuta"
, zaključio je trener Zvezde.

Zvezda u subotu gostuje Mega Bemaksu u ABA ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve