Nova vest
Košarka

Subota, 08.12.2018.

10:00

Ataman ljut na sudije: Tražićemo ponavljanje meča s Realom

Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman rekao je da će klub insistirati na ponavljanju utakmice sa Real Madridom u Evroligi.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Ataman ljut na sudije: Tražićemo ponavljanje meča s Realom
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Real je pobedio sa 84:82, Vasilije Micić je promašio za pobedu, bilo je tu spornih duela sa Serhiom Ljuljem, a Madriđani su na kraju bili srećniji po završetku meča 11. kola.

Ataman kaže da je uprkos porazu njegov tim pokazao da može da se bori za završnicu EL i da je ponosan na svoje košarkaše.

"Mislim da su sudije napravile vrlo velike greške. Napravili su i neke u pravilu. Posle Danstonove tehničke greške, vreme za napad na satu mora da ostane koliko je u tom trenutku bilo. Ostale su četiri sekunde, ali su oni startovali sa 14 sekundi", tvrdi Ataman.

Nezadovoljni, Turci će se žaliti, premda su svesni da će njihovi protesti verovatno biti uzaludni. "Prigovorili smo dva, tri puta i kažu 'ne, ne'. Što ne, ako su takva pravila? Tražićemo da ponovimo utakmicu", kaže Ataman.

Iako je Efes imao i dvocifrenu prednost, uspeo je da izgubi, što Ataman obrazlaže time da je njegov tim "izgubio respekt prema protivniku i počeo da pravi mnogo grešaka". Efes je četvrti na tabeli EL sa osam pobeda i tri poraza, a Real je drugi sa skorom 9-2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve