Jovanović: Protiv Mornara čvrsto i koncentrisano

Trener košarkaša FMP-a Vladimir Jovanović rekao je će njegova ekipa morati da bude koncentrisana svih 40 minuta i čvrsta protiv Mornara.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Starsport
Foto: Starsport

"Da bismo smo zaustavili ekipu Mornara potrebno je da budemo koncentrisani tokom 40 minuta i čvrsti u svakom duelu. Očekujem neizvesnu utakmicu i od svoje ekipe očekujem da uradi sve kako bismo smo na kraju bili zadovoljni", rekao je Jovanović.

Košarkaši FMP-a sutra dočekuju Mornar iz Bara u utakmici desetog kola ABA lige.

"Pretrpeli su neke promene u sastavu i sigurno će s ogromnom energijom pokušati da nadoknade nedostatak nekih igrača. Veoma su nezgodni kada poene postižu u serijama, odlični su šuteri za tri poena. Ispod koša Luković daje sigurnost, Sane, Mićović i Pavić su grači koji mogu pokriju obe pozicije", rekao je Jovanović.

Ekipa iz Železnika je posle devet odigranih kola šesta na tabeli sa četiri pobede i pet poraza, dok je Mornar na poslednjem mestu sa skorom 2/7.

"Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja je na dnu tabele ali će sigurno pokazati reakciju i biti dodatno motivisani protiv nas. Odlaskom nekih važnih igrača, drugi igrači koji nisu imali veliku ulogu dobiće je na ovoj utakmici i pokušati da se dokažu agresivnošću. Na nama je da odgovorimo na to još jačom energijom i nadam se pobedi", rekao je košarkaš FMP-a Stefan Pot.

Utakmica se igra u subotu od 21.00.