Nova vest
Košarka

Petak, 07.12.2018.

11:20

Partizan gostuje u Laktašima

Nakon pauze zbog kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, utakmicama desetog kola nastavlja se takmičenje u ABA ligi, a Partizana će gostovati Igokei.

Izvor: B92

Autor:B92

Partizan gostuje u Laktašima
Starsportphoto

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je Igokea nezgodan protivnik pred duel dve ekipe u ABA ligi.

Italijan je istakao da će crno-beli u svakom trenutku predstojeće utakmice morati da ulože svu energiju koju imaju.

"Očekuje nas veoma nezgodan protivnik, ekipa koja ima puno talenta i koja u poslednje vreme postiže više od 100 poena po utakmici. Pojačali su se sa nekoliko iskusnih igrača... Opasni su i sa spoljnih i sa unutrašnjih pozicija, ali mi moramo gledati sebe i sopstvene snage upotrebiti da protiv takvog protivnika napravimo rezultat koji želimo", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Polako počinje da se zahuktava borba za plasman u plej-of ABA lige i zato je za Partizan svaki meč važan. "Crno-beli" gostuju Igokei, a kvota na dvojku je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Igokea - Partizan.

Uoči meča u subotu, oba tima imaju isti učinak u regionalnoj ligi – četiri pobede i pet poraza.

"Biće teška utakmica, s puno borbe, a da bismo igrali kako želimo moramo u svakom trenutku uložiti svu energiju koju imamo", rekao je Trinkijeri.

Kapiten crno-belih Novica Veličković rekao je da veruje u trijumf.

"Svaka utakmica u ABA ligi je za nas od presudnog značaja. Igokea se dobro pojačala, podigla formu i želi da u tom ritmu nastavi i posle pauze. S druge strane, mi moramo da odigramo i čvrsto i pametno, kako bismo uveli utakmicu u ritam koji nama odgovara i kako bismo se u Beograd vratili s pobedom. Podrška s tribina u Laktašima nam je uvek davala neku dodatnu snagu, a verujem da će zbog važnosti utakmice, broj naših navijača u hali, sutra biti još veći", rekao je Veličković

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve