Nova vest
Košarka

Četvrtak, 06.12.2018.

14:00

Pešić: Budućnost može protiv svih u Evropi

Svetislav Pešić, trener Barselone, rekao je pred gostovanje protiv Budućnosti da je ekipa iz Podgorice znatno podigla nivo igre.

Izvor: PT

Autor: PT

Pešić: Budućnost može protiv svih u Evropi
Foto: EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

"Mi smo uviek favoriti i kad nismo favoriti. Ali, u Evroligi to, apsolutno, nema nikakvog značaja, pogotovo kada se gostuje timovima kao što je Budućnost, koja ima jak domaći teren, sa dobrom podrškom sa tribina. Sa dve pobede, protiv Baskonije i CSKA, Budućnost je podigla nivo svoje igre i samopouzdanja da sada može da igra protiv svih ekipa u Evropi. Oni nemaju bolju pripremu pred našu utakmicu od te dve pobede. Međutim, i mi smo se dobro spremili, želimo da igramo na jakom nivou, ali znamo će to biti neizvesna utakmica", rekao je Svetislav Pešić za "Vijesti“.

Utakmica 11. kola Evrolige između Budućnosti i Barselone igrao se od 19 časova u "Morači".

"Budućnost je sada potpuno sredila svoju ekipu i igru. Na startu sezone su imali problema, jer su imali dosta novih igrača, kao i neiskustvo igranja u Evroligi. Ali, i pre prvih pobeda su imali nekoliko dobrih utakmica, ali to niko ne gleda kad se izgubi. Znamo da igramo protiv kompletne ekipe sa puno iskustva, znanja i inteligencije. Oni u igri znaju šta hoće", kazao je legendarni srpski trener.

Budućnost se nalazi na začelju Evrolige sa skorom 2/8, dok je Barselona u gornjem delu sa šest pobeda i četiri poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve