Nova vest
Košarka

Subota, 17.11.2018.

09:28

Pavićević: Od Zvezde zavisi, dolazimo da se nadigravamo

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je da od Crvene zvezde zavisi koliko će njegova ekipa moći da se razmahne u predstojećem meču ABA lige.

Izvor: LN

Autor: LN

Pavićević: Od Zvezde zavisi, dolazimo da se nadigravamo
Foto: Starsport

Pavićević je istakao da crnogorski tim u Beograd dolazi s namerom da se nadigrava.

"Privilegija je igrati u Pioniru, odnosno dvorani 'Aleksandar Nikolić'. Milije bi mi bilo da je Zvezda dobila Monako u Evrokupu, imali bismo veće šanse. Ovako, Zvezda će, očekujem, podići mobilnost na najviši mogući nivo", rekao je Pavićević.

Košarkaši Mornara gostuju ekipi Zvezde u utakmici osmog kola ABA lige.

"Beograđani su najspremnije ušli u ABA ligu i, uz kvalitet koji poseduju, jasno je zbog čega nemaju još nijedan poraz. Mi dolazimo u izmenjenom sastavu, s dvojicom novih igrača, Braunom i Saneom, ima napretka u našoj igri, ali će nam trebati još vremena da sve dođe na svoje mesto", rekao je Pavićević.

"U ovom meču, pre svega, od Crvene zvezde zavisi koliko će nam dozvoliti da se razmahnemo i nametnemo svoju igru. U svakom slučaju, idemo da se nadigravamo, kao i sa svakom drugom ekipom, jer imamo kvalitet da se izmerimo sa svima", dodao je trener Mornara.

Zvezda je jedina neporažena ekipa u regionalnom takmičenju, dok Mornar ima dve pobede i pet poraza.

"Crvena zvezda je lider na tabeli ABA lige i favorit u našem duelu, ali ekipu Mornara niko ne sme da potceni, posebno od kako smo se pojačali. Mislim da će beogradska publika videti dobru košarkašku predstavu", rekao je košarkaš Mornara Strahinja Mićović.

Utakmica se igra u subotu od 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve