Nova vest
Košarka

Četvrtak, 15.11.2018.

22:15

Gos i Nikola promašili za pobedu, Kalinić briljirao u trijumfu Fenera

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Olimpijakos 73:72 u utakmici sedmog kola Evrolige.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Gos i Nikola promašili za pobedu, Kalinić briljirao u trijumfu Fenera
EPA-EFE/Alexandros Beltes

Kostas Slukas je predvodio tim iz Istanbula sa 20 poena, pet skokova i četiri asistencije, Nikola Kalinić je odigrao fantastično sa 16 poena i četiri skoka, dok je Marko Gudurić odigrao dva minuta i imao jednu assitenciju i izgubljenu loptu za to vreme.

Kostas Papanikolau je na drugoj strani bio najefikasniji sa 18 poena, dok je 13 dodao bivši plej Partiana Najdžel Vilijams-Gos.

Nikola Milutinov je ubacio svega šest poena, uhvatio loptu u skoku još pet puta i asistirao četiri. Utakmica je od početka bila tvrda i nijedna od ekipa nije uspevala da stvori značajniju prednost.

Olimpijakos je na polovini druge četvrtine posle trojke Aksela Tupana poveo 35:30, Fener je do poluvremena poravnao pogocima Mahmutolua i Slukasa i na odmor se otišlo sa 39:39.

Georgios Bogris je u završnici treće četvrtine doneo +6 Pirejcima, Fener se još jednom vratio da bi Nikolo Meli trojkom doneo prednost 58:55 gostima.

Slukas je potom serijom 6:0 preokrenuo sa 69:67 na 69:73, a pobedu su Olimpijakosu mogli da donesu Vilijams-Gos i Milutinov.

Gos je promašio šut za pobedu, a Milutinov promašaj nije uspeo da vrati u obruč.

Fenerbahče je posle pobede treći sa šest pobeda i jednim porazom dok je Olimpijakos deseti sa tri pobede i četiri poraza.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve