Nova vest
Košarka

Petak, 09.11.2018.

23:36

Pakao za sudije u Grčkoj: Znamo da ste namestili, je***emo vam majku

Vlasnik košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos ponovo je "divljao" na jednom meču i optužio sudije za nameštanje.

Izvor: LN

Autor: LN

Pakao za sudije u Grčkoj: Znamo da ste namestili, je***emo vam majku
YTSS@Olympiacos B.C.

Janakopulosov Panatinaikos je igrao protiv Olimpijakosa u grčkom derbiju i na kraju dobio taj meč sa 93:80, ali nije sve "cvetalo" za PAO.

"Zeleni" su gubili tokom prvog poluvremea i Janakopulos je kao glavne krivce za loš rezultat svoje ekipe okrivio sudije.

On je na kraju druge četvrtine sačekao sudijsku trojku da ode u svlačionicu i opleo po njima otpuživši ih da su namestili meč, kako je prvo preneseno. Panatinaikos se u međuvremenu javio i objasnio da Janakopulos sudije nije optužio za klađenje, već da im je Olimpijakos ponudio novac za pobedu na meču.

"Znamo sve, znamo da vam je Olimpijakos obećao po 20.000. I Poljaku dvadeset hiljada, i Italijanu dvadeset hiljada, samo je Španac pošten. Sve ćemo prijaviti Bertomeuu, sve", ljutito je rekao Janakopulos sudijama, koje su taj incident prijavile nadležnima tokom meča.

Kontroverzni Grk je i ranije imao problem sa deliocima pravde kojima je pretio batinama, otpuživao i gnusno psovao, ali se u poslednje vreme, od prošlogodišnjeg prepucavanja sa Evroligom i Đordijem Bertomeuom, smirio.

Pretio je istupanjem iz EL, prelaskom u FIBA Ligu šampiona, pričao javnosti da je Bertomeu lopov i mafijaš, a sada se vratio na prozivanje sudija.

Sudijsku trojku na meču Panatinaikosa i Olimpijakosa činili su Paterniko (Italija), Peres (Španija) i Zamojski (Poljska).

Oni su, takođe, naveli i da su im iz prvog reda tribina OAKA arene konstantno pretile pristalice domaćina govoreći im "da se je**" i da će im je**ti majku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve