Nova vest
Košarka

Subota, 03.11.2018.

23:32

Čović: Šesta pobeda zaredom – lepo je to čuti...

Plejmejker Crvene zvezde Filip Čović kaže da je dobro što Zvezda konstantno igra dobro na početku ove sezone.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Čović: Šesta pobeda zaredom – lepo je to čuti...
StarSport

Crveno-beli su na svom terenu pobedili Cedevitu sa 94:79 u šestom kolu ABA lige i ostali su jedini neporaženi tim lige za sada.

"Lepo je čuti - šesta pobeda zaredom. Nama je bitno da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje, mislim isto i za trening. Konstantni smo, kontrolišemo, igramo agresivno i čvrsto", rekao je Čović, koji kaže da se ne obazire na činjenicu da posle šest utakmica crveno-beli nemaju poraz.

"Idemo od utakmice do utakmice i ne razmišljamo o tome. Dobro smo se uklopili, sve je za sada dobro hvala bogu", kaže Čović.

Na pitanje odakle crpi motivaciju i zbog čega pokazuje nervozu i kada njegov tim vodi 15 razlike, napominje da nije uvek sve u rezultatu.

"Pokušavamo što motivisaniji možemo da uđemo u svaku utakmicu. Mislim da je normalno što se mene lično tiče. Tako funkcionišem ceo život, ne zadovoljavamo se sa +15, ako može da bude i više što da ne? Ne mora da bude ni do razlike, probudiću time saigrače, možda nam baš u tim trenucima nešto nije išlo kako treba, prosto to je tako", objašnjava Čović koji je zadovoljan zbog toga što je na meču bilo 4.670 ljudi.

O kvalietu partija koje Filip pruža, kaže da je bolje pitati trenera Milana Tomića.

"Igramo kao tim, jednu utakmicu iskoči jedan, drugu drugi, to je bitno", dodaje plej Zvezde koji je rekao da njegovu ekipu očekuju dva teška gostovanja.

"Ne razmišljam o tome kao da menjam Reglenda, mi se ovde svi dopunjujemo kao što vidite, svako doprinese i na terenu radi svoj deo posla da bi to bilo nešto dobro za ekipu",
zaključuje Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve