Nova vest
Košarka

Subota, 03.11.2018.

10:22

Milojević pred Partizan: Energija i agresivna odbrana za nastavak niza

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević kaže da, ukoliko njegova ekipa, ponovi pristup iz dosadašnjih utakmica u ABA ligi ima veliku šansu da savlada Partizan na debiju Andree Trinkijerija.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević pred Partizan: Energija i agresivna odbrana za nastavak niza
Foto: ABA liga/Mornar/Media Pro

"Dočekujemo Partizan koji je izuzetno kvalitetan protivnik i pored nešto slabijih igara u poslednjih nekoliko utakmica. Dodatno su se pojačali i sigurno je da nas očekuje veoma težak meč", rekao je Milojević za klupski sajt.

Milojević ističe da Mega ne deli protivnike na lakše i teže nakon što posle pet kola ima maksimalan skor na Jadranu.

"Svakom meču prilazimo sa potrebnom dozom energije na terenu i agresivnom odbranom. Ukoliko tako bude i u subotu, imaćemo dobru šansu da dođemo do novog trijumfa i tako nastavimo sjajan niz", rekao je Milojević, koji protiv crno-belih zbog povrede ne može da računa na iskusnog Branislava Ratkovicu.

Bek Mega Bemaksa Luka Ašćerić dodaje da je potrebno da njegov tim u meč protiv Partizana uđe kao što je u sve do sada u ABA ligi.

"Partizan je veoma dobra ekipa koja će umeti da kazni ukoliko ne uspostavimo naš ritam, uz brzu igru i agresivnu odbranu. Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo da dođemo do trijumfa i da tako nastavimo pobednički niz, što bi nam svima puno značilo", zaključio je Ašćerić.

Utakmica Mega – Partizan zakazana je 17 sati u hali Pinki u Sremskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve