Nova vest
Košarka

Utorak, 23.10.2018.

17:24

Sportsko društvo Barselona dominira u Španiji

Sportski klubovi Barselone mogu da se pohvale time da su trenutno prvi u fudbalu, košarci, rukometu, futsalu i u hokeju na parketu.

Izvor: JP

Autor: JP

Sportsko društvo Barselona dominira u Španiji

Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo uspešna sezona za sportsko društvo iz Katalonije.

Fudbaleri Barselone trenutno zauzimaju prvo mesto u LaLigi sa 18 osvojenih bodova iz devet utakmica. Iza njih su ekipe Espanjola i Alavase koje trenutno imaju po bod manje. Sledi “El klasiko“ i utakmica sa Real Madridom na Nou Kampu.

Košarkaši se isto mogu pohvaliti prvim mestom i skorom 5/0 uz koš razliku +79, dok su iza sebe ostavili Real iz Madrida sa istim skorom ali nešto slabijom koš razlikom +76. Košarkaši Barselone dočekuju ekipu Hoventuda u narednom kolu.

Katalonski tim u rukometu trenutno takođe drži vodeću poziciju sa 14 bodova dok je druga La Rioha sa 10 poena. U sledećem kolu ekipa Barselone gostuje Gvadalahari.

Kako u fudbalu, tako i u futsalu. Katalonski tim i tamo drži prvu poziciju sa 15 osvojenih bodova iz 6 utakmica, uz gol razliku +19. Drugoplasirana je ekipa Elpoco Mursija sa istim brojem bodova ali lošijom gol razlikom +16. Sledeću utakmicu igraju upravo protiv Mursije.

Poslednji na listi je hokej na parketu. Ekipa Barselone vodi na ovoj tabeli sa 12 bodova dok su iza njih igrači LJeilde sa 10 osvojenih bodova. Naredni duel je protiv Sant Cugata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve