Nova vest
Košarka

Subota, 20.10.2018.

11:05

Batler dočekan zvižducima na domaćem terenu: Vole da me mrze

Košarkaš Minesota Džimi Batler imao je zanimljivo veče na otvaranju domaćeg terena NBA lige svoje ekipe.

Izvor: LN

Autor: LN

Batler dočekan zvižducima na domaćem terenu: Vole da me mrze
Photo by Hannah Foslien/Getty Images

Batler je u Target centru dočekan zvižducima od strane nezadovoljnih navijača Minesote, zbog komentara i ponašanja Amerikanca tokom predsezone.

Američki košarkaš je krajem leta pričao kako želi da bude trejdovan, upravi Timbervulvsa je dao ultimatum, a vlasnik ekipe je javno rekao da je Batler na trejd listi i da svi koji žele da angažuju Džimija mogu da mu se obrate.

Ipak, Batler nije otišao nigde i našao se u startnoj petorci protiv Klivlend Kavalirsa, a zatim i svoju ekipu odveo do prve ovosezonske pobede (131:123) sa 33 poen i sedam asistencija.

Batleru se, ipak, svidelo to što su mu zviždali sopstveni navijači.

"Obožavam to. Mislim da ljudi nekad vole da me mrze. Možete da prokomentarišete to kako želite, ali to mami osmeh na mom licu. Bilo kako bilo, morate da poštujete to koliko se trudim", jasan je Batler.

Još uvek postoji interesovanje NBA ekipa za Batlerove usluge, a da li će uopšte preći negde pre isteka ugovora na kraju sezone, osetaje da sačekamo i vidimo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

5 h

U fokusu

Vidi sve