Nova vest
Košarka

Subota, 20.10.2018.

11:25

Jasikevičus: Igraće oni koji su spremni da "umru" za Žalgiris

Trener litvanskog prvaka Žalgirisa Šarunas Jasikevičus osudio je neke igrače svoje ekipe posle poraza od Fenerbahčea.

Izvor: LN

Autor: LN

Jasikevičus: Igraće oni koji su spremni da
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Fenerbahče je savladao Žalgiris na gostovanju sa 82:75 iako je gubio tokom celog meča, u jednom trenutku i sa 15 razlike.

Trener i legendarni košarkaš Šarunas Jasikevičus indirektno je osudio neke od svojih košarkaša, ali i pohvalio jednog od starosedelaca.

"Igraće samo oni koji su spremni da 'umru' za Žalgiris. Neki od momaka još uvek nemaju taj mentalitet. Na ovom meču sam video da je Milaknisu najviše stalo do Žalgirisa. Za nas ne postoji nebitna utakmica, mi smo Žalgiris", rekao je Jasikevičus.

Litvanski trener se dotakao i ekipe svog mentora Željka Obradovića, kojeg je pohvalio, zajedno sa svim igračima i stručnim štabom.

"Igrali smo dobro, ali smo ili izgubili 'glavu' ili se sve desilo jer su oni bili odličan protivnik... ne znam. Za mene je Fenerbahče najbolji tim u Evropi, uvek bio. Igrači, treneri – svi zajedno. Fantastičan je to tim", dodao je Šaras.

Litvance naredni meč očekuje 26. oktobra kada gostuju Panatinaikosu, dok se izabranici Željka Obradovića vraćaju u Tursku i gostuju Efesu dan ranije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve