Nova vest
Košarka

Petak, 19.10.2018.

14:30

Desetkovani Partizan zaokružuje mini-turneju u Novom Mestu

Trener Partizana Nenad Čanak veruje u pobedu u predstojećem meču protiv Krke u ABA ligi i pored toga što crno-beli i dalje imaju problema s povredama.

Izvor: B92

Autor:B92

Desetkovani Partizan zaokružuje mini-turneju u Novom Mestu

Nakon gostovanja Valensiji u Evrokupu, crno-beli su otputovali u Sloveniju gde se pripremaju za subotnji meč ABA lige protiv Krke u Novom Mestu.

Crno-beli imaju problema sa povredama, u Valensiji pre nekoliko dana nije bilo najboljeg igrača ove sezone Radeta Zagorca, kao ni Bondže Sija.

"Utakmicom u Novom Mestu završavamo seriju od tri gostovanja. Već smo solidan broj dana na putu i to sigurno ima uticaja na nas. Takođe, prate nas i dalje zdravstveni problemi, ali šta je, tu je. Trudimo se da gledamo ispred sebe", rekao je Čanak.

Košarkaši Partizana gostuju Krki, jednoj od najslabijih ekipa u ABA ligi, i trebalo bi da pobede, na šta je kvota 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krka - Partizan.

"Krka se vratila u ABA ligu i ima ambiciju da tu ostane. Imaju dobro izbalansiran tim i znaju da budu nezgodan protivnik. Očekujem tešku utakmicu i verujem u pobedu", dodao je trener Partizana.

Partizan je u prva tri kola regionalnog takmičenja upisao dve pobede i poraz, dok slovenačka ekipa ima skor 1/2.

"Želimo pobedu u Novom Mestu i učinićemo sve da do nje dođemo. Krka zna da bude veoma neugodna na svom terenu, ako uđete u njen ritam. Zato moramo od starta da igru povedemo u onom pravcu koji nama odgovara. I dalje nismo kompletni, ali to ne umanjuje našu ambiciju da se u Beograd vratimo sa osvojenim bodovima", rekao je Aleksej Nikolić.

Utakmica u dvorani "Leon Štukelj" počinje u subotu 17h.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve